Denne fredagen minnes og hedrer vi vårt lag som for førti år siden, vant 21-0 til sammen på de to kampene mot Jeunesse Hautcharage fra Luxembourg i Europacupen for cupvinnere. Peter Osgood scoret et hattrick i hver av kampene, og scoret hele 5 mål i en og samme kamp i en av kampene.

Moro hva?

Men du; – himmel så forbannet jeg ble på Kalou på onsdag. Jeg så med forundring på at han ble byttet inn i vår kamp mot Valencia, men jeg trodde virkelig ikke at han kunne gjøre noe galt. Så lenge vi ledet 1-0, så ville det jo sannsynligvis ikke gjøre noe, om han satte sine skudd fra 20 cm over eller til siden for mål.

Der tok jeg feil.

Kalou greide å gjøre noe galt, som du vet. Han skjøt altså ikke i eget mål (han hadde nok ikke truffet eget mål heller), men han handset med vilje innenfor egen 16m; – det ble straffe for Valencia i de siste minuttene av kampen, og det ble derfor 1-1 i stedet for seier 1-0.

Jeg ble så forbanna, at jeg fikk lyst til å be Kalou om å reise dit pepperen gror (jeg får ikke love til å bruke reise til helvete, men du kan selv tenke deg hvor forbanna jeg ble på Kalou). Imidlertid leste jeg på torsdag på Forumet til CSN at en av våre supportere hadde blitt så forbannet på Kalou, at han hadde skrevet: « måtte Kalou bare gå gratis på utlån til Mjøndalen resten av sesongen».

Tenk, det skrev han.

Han ønsket altså at Kalou måtte «gå gratis på utlån til Mjøndalen». Der går grensen etter min mening. Man kan ikke ønske seg så galt om sine medmennesker at de må spille for Mjøndalen. Det var rart at ikke et innlegg med en slik språkbruk ble redigert bort av Forumets moderatorer. De kan virkelig etter min mening ikke tillate slik oppførsel.

Søndag spiller vi borte mot Bolton. Forhåpentligvis spiller ikke Kalou, og det gir oss dermed mulighet til å vinne kampen.

Måtte du få en riktig fin helg!

Eirik

PS! Denne uken ville Tevez ikke komme inn som innbytter på Manchester City i deres oppgjør borte mot Bayern München. Det er forståelig etter at han i en kamp mot United, gjorde noen oppsiktsvekkende funn i en duell med Rio Ferdinand