Vi skulle likt å se Drogba på banen igjen; – ikke sant. Ikke for det; – vi ser langt mer kreative og farlige ut i angrep nå, enn slik vi fremstod i fjor. Torres har virkelig sluppet seg løs, og spilte vel en av de beste kampene i trøya vår sist mot United («we want the moves like Osgood»). Hans gjennomspill og fremspill til de andre var helt utrolig bra, og samspillet med Mata; – helt supert, men…. ja, det er et men, det må være minst en goalgetter foran kassa også når disse innspillene kommer.

Der har vi Drogba, hva – han hadde ikke misset slikt som Ramires, da han ble spilt gjennom av Torres mot United. Du ser det for deg; – bang i nettaket; – det hadde vært Drogba det, og så hadde han på sin utrolig inkluderende måte feiret målet sammen med oss alle.

Skjønner; – du er med?

“You want the moves like Osgood, I’ve got the moves like Osgood, I’ve got the mooooves … like Osgood”. Fristende med en blå sang på en fredag. Jeg kan ikke for det, men jeg savner flere som Osgood på laget vårt akkurat nå. Jeg savner flere «the target man» på vårt lag for tiden. Ikke for at de andre ikke kan score, ikke for at de andre ikke er gode nok, men vi må ha flere enn en av «the goalgetters», «the Ossie’s» på laget!

«You want the moves like Osgood».

I morgen er det kamp mot Swansea. Den kampen vinner vi lett, tenker du – men slik er ikke fotballen, dessverre (eller heldigvis) – det lar seg ikke gjøre å forutsi resultatene før kampene er spilt. Det skal mye hardt arbeid til for at vi kan gå av banen med tre poeng uansett hvilket lag vi møter. Swansea er jo nyopprykket, og trenes av vår tidligere juniortrener og reservelagstrener Brendan Rodgers. Siste vi spilte mot Swansea var hjemme 6/12-1983, og vi vant 6-1. Vår fargede, løpsglade, lett hjulbente ving Paul Cannoville scoret et hattrick i den kampen.

Jeg har så smått kommet over det sure tapet mot United, og jeg gleder meg til kamp igjen. Det er tidlig i sesongen enda, og vi blå hadde slett ikke noen dårlig dag sist på Old Trafford; – hverken på banen eller på tribunen. Stor oppmerksomhet fikk jo Javier Hernandez da han før kampen startet, la seg ned på kne på midtstreken, og ba en bønn. Etter å ha sett alle hans tjuvtriks og skuespill under kampen, er jeg litt i tvil om han kanskje heller burde be etter kampen i stedet for før kampen (ja, hvis det ikke var for den forrige kampen han ba da).

Mot Swansea har vi en gylden mulighet til å komme tilbake til «the winning way» igjen. Da må vi ha flere goalgettere «i kassa» når innleggene kommer; – vi må score for faen. Jeg kan ikke for det, det er fredag; – og jeg skal på kamp på Stamford Bridge i morgen, og gleder meg blått som en unge. Jeg nynner og nynner til en forfriskende pint London Pride (som hører med på en fredag før kamp på Stamford Bridge). Jeg nynner høyere og høyere for meg selv (naboen synes litt uenig i at nynningen kun er for meg selv)så herlig og lykkelig:

«I’ve got the moves like Osgood, I’ve got the mooooves…. like Osgood.

Riktig god helg!

Eirik

Øvrebø og Ballack skal etter sigende (hva det nå enn betyr; – har det noe med en sigar å gjøre?) opptre i «Skal vi danse» på TV2 i morgen (hvis det ikke blir utsatt da på grunn av TV2 sin satsing på «Skal vi kjøpe sex» fra FrP sitt landsmøte). Her er for øvrig et bilde fra treningen til paret i går (tatt av TV2 sitt skjulte kamera; – TV2 har nå funnet å gå helt over til kameraer som er skjulte, i stedet for de som vises; – kamerafolkene er da de eneste som vet hvor kameraene er, og de kan dermed kjøpe sex), mens de øvde på en «Paso Noble»:

Vi kan vel også godt høre på «»Moves like Jagger» i dag på en fredag (ikke drøm deg helt bort, men gi nå litt faen; – det er FREDAG):

<!–
WriteFlash('’);
//–>