Ikke noe er vel så deilig som når rødt blir blått. Liverpools Raul Meireles ble Chelseaspiller rett før deadline onsdag. Nå har vi fått en ny kreativ midtbanespiller. Dette blir helt sikkert til ny blå inspirasjon, for alle både på og utenfor banen hos oss; – kanskje særlig for de spillerne som har vært hos oss en stund.

Endelig i morgen skal vi få se de nye…………………………????

Faen, det er jo landskamphelg i helga.

Hvorfor legge opp til et slikt deadlineshow nå på onsdag, når vi allikevel ikke får se de nye spillerne på våre lag før på fjorten dager?

Vi må bare smøre oss med tålmodighet, og se på «Bakrommet» på NRK. Dette programmet som dyrker soneforsvar, defensiv organisering, Flo pasninger, og knallhard fysikk; – og som dermed er blitt vårt svar på finsk fjernsynsteater. Som en guide på Ullevål sa det til sine utenlandske besøkende: «Dere har vel alle sett det Norske landslaget spille landskamp. Jeg ber så mye om unnskyldning».

Det er jo fredag, og vi får kose oss med det vi har. Vi hare mange nye flotte blå spillere. Vi har to spillere som har vært rød, men nå er blå. Den siste av dem ble blå på onsdag; -til de vanlige korrekte og selvoppblåste «trompetstøtene» som vi kjenner så alt for godt fra Liverpoolkanten. Noe mindre «trompetstøt» kom fra den kanten nå enn i forhold til i vinter. De er jo som vanlig på denne tiden av året, opptatt med at de er ligamester allerede.

Vi har en ny blå spiller – Juan Mata – som allerede i løpet av noen få kampminutter har scoret for oss. Takk, Juan – vi gleder oss virkelig til å se deg spille mer.

«Always look on the bright side of life» synger Monty Pyton så ironisk, og de synger det også til en fotballvideo. På videoen viser spillere (og dommere) at de ikke lykkes hver gang (som deg og meg), og at det da kan se ganske tåpelig ut. «Moro er det lell», og vi kan vel ikke fri oss fra, at vi kjenner oss litt igjen som spillere på denne videoen.

Kos deg, og ha ei riktig god helg!

Eirik

Videoen: “Always look on the bright side of life»