Endelig!

Endelig!

Endelig er vi i gang igjen. I morgen møter vi Norwich (en av nykommerne) på Stamford Bridge. Etter en mildest talt famlende start, håper vi på en langt bedre kamp fra våre blå i morgen. Morsomt er det nå, at vi har fått på plass en ny lovende ung defensiv midtbanespiller – Oriel Romeu, en ny spennende ung spiss – Romelu Lukaku, og ikke minst at har vi fått på plass en ny kreativ midtbanespiller – Juan Mata. For min egen del hadde jeg gjerne sett Luca Modric i våre rekker også før 31/8-11.

Denne sesongen vil bli litt endret i Ossie’s corner. Jeg vil nå normalt blogge her innenfor kategoriene «Før kampen» og «Etter kampen». Dette vil være mer normal blogging gjennom korte betraktninger før og etter kamp. Kåseriene «Fredagspraten» vil jeg fortsette med, men de vil denne sesongen komme ca. en gang i måneden. Normalt vil disse kåseriene legges ut siste fredag i måneden.

Jeg gleder meg som vanlig helt blått til kampen i morgen. Legger ut en liten «skrytevideo» av Juan Mata i dag, og jeg håper vi får se ham på banen allerede i morgen.

<!–
WriteFlash('’);
//–>

«Football is life, the rest is mer details» var det en som sa. Legger derfor ut et bilde av noen som svært engasjert diskuterer nyheten om at Juan Mata har tatt overgang fra Valencia til Chelsea. Han helt til høyre på bildet er verneombudet.

Synes for øvrig trekningen i går til Champions League sitt gruppespill så bra ut for oss. Valencia (uten Juan Mata), Bayer Leverkusen og Genk burde være overkommelig motstand.

Lykke til i morgen; – god helg; – come on you blues!

Eirik