Hører du musikken jeg spiller her i dag?

Jo, da – det er Katy Perry som synger. Hun synger sin Hot N Cold. Er den ikke fin? – Jeg er i fredagsstemning igjen, – du merker det. Fy flate (litt forsiktig, morsan er her) for en fin stemning jeg er i, det er vår, det er deilig sol, og småfuglene synger så vakkert (Blue is the colour).

Nå husker jeg på noe veldig trist noe; – noe som skjedde på den her tiden i fjor. Uff, er det mulig å tenke på noe trist på en fredag?

Faen!!! (Morsan er ute akkurat nå).

Det var helt surt å tape for Tottenham. Du husker det vel enda, du også; – det var på denne tiden i fjor; – vi tapte 2-1 for Tottenham på White Hart Lane; – og vi var redd for at vi hadde tapt ligamesterskapet med det tapet.

Det er alltid surt å tape for Tottenham!

Ja, jeg blir enda harm over det; – jeg kan ikke tenke klart, rett og slett – og det et år etterpå; – jeg greier ikke å forsone meg med at vi tapte for Tottenham. Vi skal ikke tape for Tottenham, ikke en gang på Tree Point Lane.

Jeg må bare glemme det tapet mot Tottenham, jeg må bare glemme det tapet mot Tottenham, jeg må bare glemme det tapet mot Tottenham, men…….., men hva skjedde helgen etterpå? – Møtte vi ikke Stoke hjemme helga etterpå? – Ja – møtte vi ikke Stoke da hjemme på Stamford Bridge?

Er det ikke Stoke vi skal møte i morgen? – Riktig nok i Stoke, men skal ikke vi møte dem nå?; – de derre innkastspesialistene fra Stoke on Trent – The Potters – som de kalles; – er ikke alle spillerne i Stoke over 2,20 m høy og veier mer en 120 kg? – Ja, da – vi skal møte Stoke i morgen ettermiddag; – laget som er blitt det nye Bolton, laget som er mer Bolton enn Bolton selv (Bolton spiller jo plutselig langs bakken igjen med spillere under 1, 80m høy). Det blir ikke enkelt det å møte Stoke – det nye Bolton.

Nå husker jeg kampen i fjor i Stoke godt. Jeg får en så undrende ”høyde” her jeg sitter når jeg tenker på kampen mot Stoke hjemme i fjor (akkurat som om jeg har en bipolar lidelse, noe jeg ikke har, bipolar er jeg i alle fall ikke, hva nå bipolar enn betyr (har det noe med bier å gjøre? Jeg har blitt stukket en gang av en bie?)). – Jeg blir ikke ”høy” på noen stoffer, men ”høy” på kampen mot Stoke i fjor.

25/4-2010 Chelsea Stoke 7-0

23. min Chelsea-Stoke 1-0 Kalou ——- Katy Perry: “You’re hot then you’re cold”

Kalou nå igjen. Jeg er rasende der jeg står. Er det mulig? Vi taper mot Tottenham forrige helg, og så gir Ancelotti Kalou sjansen fra start av. Han kan ikke være rett navlet (navlen er en kroppsdel som klippes av ved fødselen. Kan nesten ikke forklare nærmere om dette her. Du har neppe tid til å høre om det. Jeg mener imidlertid at Ancelotti her gjør en feil ved å ta med Kalou i startoppstillingen vår, uten at jeg egentlig helt forstår at dette skulle ha noe med hans navle å gjøre?)

Så scorer Kalou!

31 min Chelsea- Stoke 2-0 Kalou ——– Katy Perry: “You’re yes then you’re no”

Det kan ikke være sant. Kalou som bare skyter for å komme i Guinness Rekordbok for å få rekorden i sløsing med sjanser; – han både skyter og header; – mot mål.

Så scorer Kalou nok en gang!

44. min Chelsea-Stoke 3-0 Lampard ——- Katy Perry: “You’re in then you’re out”

Det er ulidelig spennende. 2-0 er ingen trygg ledelse. Kan vi ikke bare avslutte kampen nå? Jeg bryr meg ikke noe om, at vi bare får se 40 minutter av kampen i dag; – det gjør ikke noen ting. Stopp nå, for guds skyld!

Så scorer Lampard på straffe!

68. min Chelsea-Stoke 4-0 Kalou ——– Katy Perry: “You’re up then you’re down”

Nå begynner Stoke å spille bedre. Jeg vet det nok: 3-0 er den farligste ledelsen å ha i fotball. Scorer Stoke et mål mot oss nå, så er nok kampen kjørt for oss. Uff!!!

Så scorer Kalou igjen; – Kalou har scoret et Hat Trick; – sitt første for Chelsea!

81. min Chelsea-Stoke 5-0 LampardKaty Perry: “You’re wrong when it’s right”

Jeg kommer ikke over dette; – for et festspill (skulle bare mangle etter at vi hadde tapt mot Tottenham sist helg). Dette er moro, – vi rundspiller Stoke.

Jeg er enda ikke helt trygg på seier.

Så scorer Lampard!

87. min Chelsea-Stoke 6-0 Sturridge —— Katy Perry: “It’s black and it’s white”

Min sidemann på puben smiler til meg og sier: ”Eirik – når tror vel selv du på seier”.

Så scorer unge flotte Sturridge!

89 min Chelsea-Stoke 7-0 Malouda ——– Katy Perry: “We fight, we break up
We kiss, we make up”

Kan de ikke spille litt lenger enn 90 minutter i dag, please?

Denne kampen kan ikke ta slutt. For et spill. Vi slår disse pottemakerne ned i støvla (jeg mener her at vi er mye bedre enn Stoke, scorer mange mål, uten at jeg egentlig forstår at dette skulle ha noe med støvler å gjøre. Støvler bruker vi jo for å holde oss tørre på bena når det regner ute. Du har vel neppe tid til å høre noe mer om støvler her i dag, men jeg regner med at du også har støvler. Skjønt hva det har å gjøre med å vinne en fotballkamp med mange mål, aner ikke jeg noe om).

Vi overtar topplassen på tabellen igjen, vi blir ligamestere, vi er videre i FA-Cupen allerede, vi blir FA-Cupmestere….

Så scorer Malouda!

Nede på jorda igjen med en Captain Smiths!

Kanskje vi skal komme ned på jorda igjen (uten at jeg egentlig har vært noen annen plass)? Dette er ikke 25/4 i 2010, og det er ikke hjemmekamp vi skal spille mot Stoke i morgen. I morgen skal vi spille bortekamp oppe i Stoke mot et Stokelag som er i poengnød, et Stokelag som minner mer om et rugbylag, og som vi neppe slår 7-0 i morgen, eller…..?

“Cause you’re hot then you’re cold” synger Katy Perry. Det er vel akkurat det som er fredagsfølelsen for de fleste av oss. Vi er enda cold etter en lang arbeidsuke, men vi begynner å bli hot på helga. Er du hot på en øl, kanske? Jeg er i alle fall det.

Jeg har en litt artig flott ale fra nettopp Stoke til oss her i dag. Det er laget av bryggeriet Titanic i Stoke og heter Captain Smiths. Ølet er en red ale (nærmere en brown ale, kanskje), og er oppkalt etter kapteinen som kullseilte med Titanic i 1912.

La oss håpe på en ny blå seier oppe i Stoke i morgen. Det behøver ikke å bli hele 7-0, men at vi viser oss frem litt spillemessig i morgen; – slik rett før den viktige kampen mot United i CL på onsdag.

Håper du får ei flott helg.

Eirik

PS! Kaptein Shawcross på Stoke vil få servert en Captain Smiths fra Titanic i kveld! Så får vi håpe at Stoke får en ny ”kullseiling” i morgen.

PS! Morsan er så glad for at min niese kommer på besøk i kveld. Min niese holder på å utdanne seg til psykolog, og morsan håper det skal finnes en eller annen behandling for meg.

PS! Min niese skal skrive en hovedoppgave i sitt psykologistudium. Jeg holder meg derfor lavt i terrenget for tiden. Jeg skjønner at maken til opplagt tema for en slik oppgave som meg finnes ikke.

PS! Apropos lavt i terrenget, så er det ikke det at jeg ligger ute i telt. Jeg snakker bare ikke så mye med min niese akkurat nå, uten at jeg forstår at dette har noe med et eller annet terreng å gjøre, at det skal ha noe med å ligge å gjøre, og at det skal ha noe med å ligge lavt å gjøre.

PS! Tror vel egentlig heller ikke du har tid til å høre noe nærmere om terreng i dag, men du skal vite at en øl drikkes best på en fredag under komfortable forhold inne på en pub eller inne i en stue.

PS! Les gjerne også mitt kåseri om kampen hjemme mot Stoke 17/1-2009 “A Comeback Victory”

PS! La oss høre energiske og fantastiske Katy Perry fremføre sin ”Hot N Cold”. Brudgommen i denne videoen er Stoke’s kaptein under kampen mot oss i morgen, og du skjønner sikkert at han velger å score et selvmål i morgen.

Kos deg:

<!–
WriteFlash('’);
//–>