Her i Ossie’s corner har vi blå juleferie for tiden. Tilbake fredag 7/1-2011.

Følgende har derfor juleferie nå: administrerende direktør, assisterende direktør, ansvarlig redaktør, uansvarlig redaktør, assisterende redaktør, ansvarlig redaksjonssjef, uansvarlig redaksjonssjef, assisterende redaksjonssjef, fotballpolitisk kommentator, politisk kommentator, redaksjonell kommentator, offsidekommentator, cornerkommentator, frisparkkommentator, sleivsparkkommentator, musikkpolitisk kommentator, ølpolitisk kommentator (og vår journalist).

Vi har et hektisk blått juleprogram: Arsenal borte 27/12, Bolton hjemme 29/12, Aston Villa hjemme 2/1, og Wolverhampton borte 5/1.

Pass derfor på at du ikke spiser for mye dessert:

Jeg ønsker deg ei riktig god blå jul!

Eirik

PS! Morsan mener at jeg må være helt ærlig i jula (forbaska også), og jeg må derfor innrømme at det er bare meg herinne.