Jeg er så forbanna redd for å bli tatt for å være en rosablogger, at jeg er nærmest overnervøs. Jeg har forstått at mediaeliten hater rosabloggere. De liker heller ikke noe særlig rike mennesker, eller pene mennesker, eller mennesker som bor på vestkanten i en by.
Men først og fremst hater de rosabloggere, forstår jeg.

Jeg er jo blogger (hva er en blogg, sier de allmektige – det er alt og ingenting), men jeg har ikke noe rosa her inne (tvert imot blått). Jeg er ikke rik (det kan du banne på), jeg er ikke pen (kun morsan kan mene det, når hun er i meget godt humør; – det er hun ikke i dag for øvrig), og jeg bor ikke på vestkanten (i alle fall ikke for noe jeg vet om).

Da må jeg jo være ok, eller?

Jeg blir så forbanna på de derre surmagede kommentatorene og kjendisene i media, både kvinner og menn, som så konservativt er opptatt av å bevare sin makt gjennom retorikk, at jeg blir helt gal. Sokrates (en gærning som levde for 4000 år siden, for øvrig ivrig Leicesterfan i hele sitt liv) ville ha sparket alle de derre veltalende menneskene i media i ballene (hvis han hadde kunnet finne ballene på dem da; – særlig vanskelig kanskje på kvinnene).

I dag, selv om det er fredag, vil jeg ikke sette punktum her i bloggen fra nå av

som en protest, altså; – hvem har behov for punktum, egentlig? – når du snakker med andre, bruker du punktum? – hva er dette punktumet; – det er jo aldri noe endelig her i livet; – heldigvis ——– hva skal vi da med det absolutte, når vi prater sammen; – når ikke noe er absolutt

medialeliten; – de truer nå med å forby folk å bo på vestkanten i en by; – de vil at alle skal bo kun på østkanten; – de er rett og slett, ikke rett (unnskyld bruken av ordet rett) ——– kjendisartister og kjendisskuespillere går først i rekken, og støtter nå opp om avviklingen av alle vestkanter i byene; – Jørn Hoel skal opptre på Karl Johan med et lengre foredrag om hva hans soulmusikk har betydd for østkanten i Tromsø; – og Lise Fjeldstad skal fremføre diktet ”Nå våres det så flott på østkanten”

om det har rabla for meg?

ja, jeg må være ærlig med deg; – denne redselen for å bli stemplet som en rosablogger, gjør at jeg er på ”randen” nær —- hu derre bloggeren Caroline Berg er blitt mediaelitens store syndebukk; – hun skal tas (altså, gi deg: ikke på den måten); – ikke bare for at hun skriver om følelser (det er joe noe herk for alle makthavere), men i tillegg er hun: – alt for pen (mediaelitens akademikere har studert og slitt i mange år, og de ønsker ikke å dele oppmerksomhet med folk som tar seg pent ut), – hun tar seg betalt for reklame på bloggen sin (bryter med prinsippet om at alle skal ha likt utbetalt med penger), – og så har hun den derre rosafargen inne på bloggen sin, som de er så forbannet på ———– det rosa er for mediaeliten, slik som det røde er for oksene (og for oss Chelseafans)

nå har mediaeliten vedtatt det gode samfunn ——- alle skal fra nå av ha akkurat likt utbetalt i lønn på samme utbetalingstidspunkt (på sekundet), alle skal minst ha en mastergrad i Statsvitenskap, alle skal bo i øst i byene, ingen skal være penere enn noen andre, ingen skal skrive blogger, og fargen rosa skal slettes av fargekartet for godt

høres det morsomt ut?

nei, du jeg bare spøker; – det er fredag, og vi skal spille mot Everton ——– mediaeliten liker ikke Everton noe bedre, enn de liker vårt Chelsea ———- dette blir derfor blues mot blues; – eller rett og slett; – det blir ekte flott blues; – denne kampen, som vi nå begynner å glede oss til ————– det ble kun uavgjort mot Newcastle sist for oss, og Everton tapte hjemme for West Bromwich

dette blir derfor kamp med stor K (her kunne jeg ha brukt punktum, men av erfaring vet jeg at selv dette behøver ikke å bli en flott kamp, noe som bare bekrefter at jeg har rett om punktum; – det finnes ikke noe som et punktum her i livet)

men, men ——– vi er kanskje mer bekymret enn på vi har vært på lenge vi blå Chelseafans (faen at Everton ikke kunne finne seg en annen farge; – hvorfor ikke rosa?)

vi har vært gjennom en lang periode med dårlige resultater nå, samtidig som vi går inn i en periode med kamper kun mot de sentrale utfordrerne våre om ligamesterskapet ——— 4-4-2 som vi spiller, når vi har så mange sentrale midtbanespillere ute med skade, er ikke det beste for oss —– Mikel og Ramires sammen som de to defensive midtbanespillerne, går dårlig sammen —— McEachran og Ramires sammen i disse rollene ser ut til å fungere langt bedre —— men hvem tør satse på et så uerfarent par i de storkampene som ligger foran oss

heldigvis har vi Terry og Essien tilbake i morgen mot Everton — Lampard ser ut til å måtte bruke noe lengre tid på å komme tilbake ———– det gir en viss selvtillit igjen, at vi har dem tilbake, men det kan være for mye å håpe på, at de straks er i toppform etter sitt avbrekk —- vi har ikke noe god erfaring med Everton sin Louis Saha heller —– han har normalt vanskelig med å finne nettmaskene, men mot oss scorer han stadig

du, ikke for å være negativ i dag, men vi har blitt skuffet noen ganger på rad nå; – over våre blå —- men vi må bare gire oss opp som vanlig; – det er hjemmekamp, Everton er ikke gode i år, og vi har hatt mye av spillet i kampene i det siste, der vi har tapt eller spilt uavgjort

chear up, min gode venn!

Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on you Chels, Come on ——-


jeg har det så travelt i dag, jeg må snart gå —— beklager; – for det er jo så moro, når du kommer ——— jeg må bare gå, men du: bare fortsett å ha en fin fredag her inne ——— jeg har satt fram en god juleøl til deg ———— det er en ”God jul” fra Arendalbryggeriet Nøgne Ø ———— det er en super juleøl; – og det er vel på tide, at vi alle begynner å skifte ut det tradisjonelle juleølet til julematen på Julaften, fra vårt lokale juleøl til en ”God jul” fra Nøgne Ø

bare ta hele flaska du ——- så har jeg satt på litt musikk under PS’ene til deg —– her finner du videoen ”Like a prayer” med Madonna ——- den passer jo helt supert i dag —— du må bare innstille deg på å skaffe frem den blå godfølelsen igjen, etter mange skuffende resultater for oss i det siste —— når du kommer i stemningen til de som korer for Madonna i denne videoen, da har du det supert; – og da vinner vi mot Everton på lørdag

god helg!

eirik

PS! Morsan; – er det du som har været her inne med rosa rosen? faen også!!!! – nå blir jeg uthengt jeg også!

PS! Morsan er rolig, må du tro; – hun sier at det ikke er noen fare for at jeg vil bli verken pen eller rik

PS! Dette er verre du; – morsan sier at hvis alle må bo i øst, så skal jeg bo mest vest i øst — at det er mulig, morsan – når de endelig har funnet en enkel løsning på det gode samfunn, så må du komplisere det —– er det ikke bra typisk deg!

PS! Morsan sier at hun vil ha litt mer utbetalt i lønn enn oss andre, siden hun har måttet fostre opp meg

PS! Dersom de i studio i TV2 i helga, skulle være enda finere i tøyet enn vanlig, så er det fordi Dressmann har kjøpt hele TV2

PS! Denne helga har jeg virkelig bidratt med en god handling til støtte for skjebnen til Chelsea på lørdag —— ——– onsdag morgen gikk jeg sammen med min gode kollega og Unitedsupporter Anne Marie mot vårt felles arbeidssted (en spasertur på ca 10 minutter), og jeg unnlot helt å nevne, at United hadde tapt 4-0 for West Ham kvelden før —– det kaller jeg viljestyrke, det!

PS! Her er videoen ”Like a prayer” med Madonna —- syng med, mens du drikker av ”God jul” (husk 8 %), og drøm at du er med i koret her —- bare nyt ditt øl, så blir du etterhvert et kor selv: ”life is a mysteri, everyone must stand alone, I hear you call my name, and it feels like home” ———– ”heaven helps me” (med en Chelseaseier i morgen)
<!–
WriteFlash('’);
//–>

PS! Tilbake neste fredag, – med andre ord det slutter ikke her —–