Gratulerer med seieren igår!

Morsomt, hva?– O’Neill er rasende som vanlig, men hadde Villa egentlig noe å stille opp med mot oss i 2. omgang? — Overhode ikke, spør du meg.

Vi ønsker også å gratulere Eirik her i Ossie’s corner med hans “rubinbryllup”. I dag 11/4-10 er det nøyaktig 40 år siden han ble Chelseafan.

Bare 13 år gammel satt han 11/4-1970, og så på en helt spesiell fotballkamp på TV i sort-hvitt. Kampen var den første av to FA-cupfinaler mellom Chelsea og Leeds sesongen 1969/1970. En av de mest spennende fotballkamper noen gang, ble spilt på Wembley mellom to lag som begge ønsket å vinne FA-cupen for første gang. Kampen endte 2-2 etter ekstraomganger.

Eirik ble meget glad i Chelsea denne lørdags ettermiddagen. Chelsea sitt kunstnerlag var underdogs i forhold til det hardt arbeidende Leeds-laget. Leeds tok ledelsen to ganger, men Chelsea greide å komme tilbake begge gangene; – til Eirik’s store glede.

Ulidelig spennende var det.

Eirik’s kjærlighet til sitt Chelsea har siden vart og blomstrer som aldri før. Oppturer og nedturer har det vært, men Chelsea har alltid vært der for ham som en god følgesvenn gjennom livet. Ser du ham feire ellevilt en Chelseascoring på Stamford Bridge eller på Sidesporet, så vet du nå at denne elleville gleden ble skapt 11/4-1970. Første gang han feiret slik var i det 41. minutt da Peter Houseman utlignet til 1-1.