Hei!

Jeg er ikke helt blå bra i dag. Det var som faen, med det tapet onsdag kveld.

Hvordan er det med deg?

Kona mi var litt fortvilet i går. Hun sa: ”du må forvente deg noen ”stramme blikk” fra naboene i dag etter all denne kjeftinga di under kampen i går”. En kollega av meg på jobben sa da han hørte det: ” du må da ha et hus med normal isolering?” ”Jo da”, sa jeg – ”jeg har det, men selv i forskningsøyemed er det gitt opp å finne en isolering god nok for mine utbrudd under en kamp, dessverre”.

Jeg hadde jo så mye jeg skulle ha sagt; – særlig til Anelka, og Malouda. At det er mulig. — Også vår egen John Terry da; – to store tabber av ham, og dermed to mål til Everton. Og så setter Ancelotti inn Kalou på slutten. Akkurat som vi ikke plages nok med å få til et lagspill akkurat da, så setter han inn selve fotballens ansikt på Finanskrisen; – Kalou. Jeg gremmes etter hvert over å synge: ”That’s why we love Salomon Kalou”. Jeg tar ikke den sangen i min munn lenger, hvis ikke du – ”min gode venn Kalou” – slutter å kløne det til, hver gang du slipper inn på banen. Jeg blir faen meg så forbanna hver gang jeg ser deg på banen at…………….

Grinebiter? Jeg? Leder vi PL enda, sier du. Jo da – jeg ser det. OK; – jeg skal gi meg (jeg har nå bena i kors). Jeg er sur enda, men Ok det er fredag, og i morgen er det ny kamp i FA-cupen mot Cardiff City. Vi er med i alle hovedturneringer enda. Det er det ikke mange lag som er. Det kan vi smile stolt av nå på en fredag godt ute i februar

Cardiff City kommer altså på besøk på Stamford Bridge i morgen. Allerede kl. 13:00 starter kampen, så det blir å stå opp tidlig. Ikke siden i 1986 har vi spilt mot Cardiff, slik at det blir et sjeldent besøk å få. Tidlig på 60-tallet var vi imidlertid stadig i kamp mot dem. Lørdag 1. april 1961 slo vi dem hele 6-1 på Stamford Bridge. Det var ikke aprilsnarr. Anført av en glitrende Peter Bonetti i mål, en drivende Terry Venables på midtbanen, og superduoen Jimmy Greaves og Bobby Tambling i angrep, kjørte vi rett og slett over dem. På Cardiff den gangen spilte for øvrig unge Alan Durban som senere ble en storspiller i Derby under Brian Clough.

Vi kommer nok til å spille med mange som har lite førstelagskamper på lørdag. Det er for viktige kamper fremover både i PL og CL til å satse for mye på FA-cupen. Men ”vi lukter sagmugg”, og vi gjør oss klar i vår blåe drakt, til å slå de der re Waliserne. Deres mest kjente spiller er vel angriperen Michael Chopra som skulle bli den nye stjernen i Sunderland for noe år siden. Nå er han målscorer i Cardiff City.

Jeg føler meg allerede bedre her jeg sitter. Håper mange tar turen til Sidesporet selv om det er tidlig i morgen kampen går. Det er fredag, og jeg kjenner kreftene etter det smertelige tapet onsdag, begynne å komme tilbake igjen.

Det eneste som ergrer meg nå, er at jeg har levert mine tips på norske medaljer i OL i tippekonkurransen på jobben allerede. Hvem kunne vite at så mange som 30 deltagere hadde vært dopet, og hadde fått startforbud i OL. I konkurranser der jeg hadde tippet på en bronse var det nå ikke sikkert at det ble delt ut annet enn gullmedalje og en sølvmedalje, siden det kanskje var bare to deltagere totalt i hele øvelsen.

Jeg deltar forøvrig sjelden i tippekonkurranser hvis ikke Chelsea er med. Jeg gjorde derfor her et fortvilet forsøk på å leve meg inn i at Chelsea deltok i halfpipe i OL; – noe som ble i overkant spesielt siden konkurransen jeg skulle tippe medaljer i, var halfpipe for damer.

Hva er det så i kjøleskapet denne helga? Jo, denne gangen er det Haandbryggeriet sitt India Pale Ale som står der. Jeg kjenner at lengselen mot den flotte flaska er der nå; – en deilig litt rolig fredagsstund. Haandbryggeriet er et fantastisk lite mikrobryggeri som ligger i et gammelt tekstillokale i Drammen. India pale ale er et lyst øl med litt mer humle enn en pale ale, og så har den ligget i tønner som har rullet på en båt til/fra India (tro det den som vil). Hele 6,5% alkohol er det i den, så pass på. Denne ølen har punch. Himmel, som jeg gleder meg.

Ha ei forbaska god helg. Jeg er i form og er spent igjen. Cardiff City; – dere skal rundspilles. – ”Keep the blue flag flying high”.

“We all love Salomon K…”. Nei, faen også.

Eirik

PS! Unnskyld for bannskapen og sangen!

PS! At det er mulig; – å prestere og synge Kalousangen, allerede noen avsnitt nedenfor at jeg har sagt, at jeg aldri skal synge den igjen. Jeg blir så …

PS! ”Jeg bare lurer på, John Terry – etter den siste kampen med to digre tabber; – du tror ikke at det er på tide med et lite sidesprang igjen? Det funka jo som bare det mot Arsenal”.

”Unnskyld; – det var bare en tanke”.

PS! Jeg glemte PS i den forrige setningen.

Gi deg da, Eirik!!!!

Jammen det er jo fredag!

PS!(gjelder nest siste setning)

PS! (gjelder siste setning)

Siste og nest siste setning??? — Jeg drar like godt hjem til min IPA med en gang.