smiley 7-2.

Gledesdreper, tenker jeg om meg selv, når jeg skriver overskriften til denne bloggen søndag kveld. Er det mulig ikke bare å være stormende fornøyd når vårt lag lager en oppvisning som dette i 90 minutter. For en spillerglede og for noen individuelle fotballprestasjoner alle på laget vårt viste igår.

For et fotballag vi har!

Lørdag ettermiddag ble en drømme-ettermiddag for oss blå! Natt til søndag drømte jeg hver og et av våre 7 mål opp igjen og opp igjen. Jeg behøver ikke å fortelle deg at jeg sovnet med et smil over mine blå lepper, og en liten aning blå i mitt hode, liggende i det fine blåe sengetøyet mitt.

Men; – det er et men: – vi fikk altså ikke mer enn 3 poeng selv om vi scoret 7 mål. Som Malouda sa etter kampen: “vi må bare glemme dette så raskt som mulig, trene hardt og godt i neste uke, og så forsøke å gjenta prestasjonen neste lørdag”. — Er det mulig å glemme denne seieren? spør jeg. Jeg tror ikke det, desverre. En slik boblende lekende spilleglede som gir så god uttelling, og et så godt resultat, vil gi alle spillerne en mental tilfredshet som ikke vil virke skjerpende under treningene i hele neste uke. Forventningen om at det skal gå like lett i neste kamp også, vil ligge der helt ubevisst; – noe som kan bli en stor utfordring når problemene i neste kamp melder seg.

Heldigvis er neste kamp en FA-Cupkamp. Jeg tror kampen borte mot Preston på lørdag vil bli en av de vanskeligste kampene denne sesongen for oss. Fordi, – spillerne vil ikke greie å glemme forrige kamp. Det er helt umenneskelig å glemme dette. Carlo Ancelotti vil stå for en av de største utfordringer i sin managerkarriere, når han skal nullstille laget etter en slik kamp.

Når jeg derfor går og legger meg denne søndagskvelden fremdeles glad og fornøyd, selvfølgelig – tenker jeg på det; – at vi fikk bare 3 poeng for denne seieren også, og hvordan skal laget kunne nullstille seg mentalt, for så å møte et fysisk sterkt kjempende Prestonlag borte; – et Preston som har alt å vinne og ikke noe å tape.

Du ser den!

Ha en riktig flott mandag, smilende fra øre til øre; – og ha ei kjempflott uke.

Eirik