Jeg føler først og fremst spenning denne fredagen. Ikke for at jeg skal fryse ihjel. Nei da, det er kampen Hull-Chelsea i morgen, jeg tenker på.

For det første blir det noe kamp? Snøværet og kulda har tatt England fullstendig på senga. Banene til PL-lagene er klare nok for kamper, men veier og annen infrastruktur til banene er blitt helt “satt ut” av 6 cm snøslafs. Utrolig; – sier vi, – som sitter med snø opp etter veggene og med over 20 kuldegrader utenfor huset.

For det andre hvordan skal vi vinne en PL-kamp borte uten Drogba og Essien? – Jo, men vi har jo bevist at det går bra uten dem, sier du – vi vant jo 5-0 mot Watford i FA-cupen forrige søndag. Jeg nikker bifallende. Det var imponerende. Husk allikevel at Watford er ikke noe PL-lag. Jeg ser det nok på deg; – du er litt usikker du også, – hvordan vil f. eks. Sturridge gjøre det mot Hull borte?

Litt utrolig er det å høre Elfenbenskysten sin trener “lange” ut mot Chelsea for at Drogba er kommet helt utslitt til Afrikacupen. Han har spilt for mange Chelseakamper, mener treneren med et navn det ikke er mulig å skrive uten ordlistehjelp. Også vi som var forbanna for at vår beste spiller, som vår klubb betaler lønn til hver eneste dag av året, reiser til Afrika i hele januar måned? Måtte Drogba bare virke utkjørt under hele de derre Afrikagreiene, og komme uthvilt hjem.

Jeg sier det igjen; – hva skal vi med de derre landslagene?

I Portsmouth har nå alle spillerne fått julelønna si, og kan kjøpe seg ved for å holde kulda ute. Sir Alex har ikke kritisert en eneste dommer helt siden søndag. Ikke verst! Wenger skal visstnok kjøpe en spansk spiller fra Real Madrid. Som vanlig leter han lite etter en spiller i England, og Arsenal kunne like gjerne ha spilt sine hjemmekamper i Japan.

Det er altså fredag og det er kamp mot Hull i morgen. Spennende! Ballack sier at vi har fått igjen garderobespiriten fra mesterårene, og John Terry skal lede vårt lag i en vanskelig tidligkamp i Hull. Vår tillit ligger hos deg John, – vi tror ikke det er noen kaptein som deg i hele verden. Det er medfødt dette talentet ditt; – den aktive måten å lede “og dra med seg” andre på. Her kan du lytte litt til intervjuet med John Terry – om kapteinsrollen.

Chelsea Supporters Norway arbeider nå aktivt for at vi skal finne en ny pub å se kamper på her i Oslo etter at Belfry pub er avviklet. Øysten Vinje er primus motor i dette arbeidet, og første pub som skal testes er Sidesporet pub på Oslo S. Vi vil oppfordre alle som kan, til å komme å se kampen der i morgen (kl. 13:45). Dess flere som kommer, jo bedre avtale kan det være mulig for klubben å få med puben. Du kan også aktivt være med påvirke valget av neste møteplass for oss ved å møte opp.

Viktigere enn selve plassen vi ser kamp på, er nok det at vi er der. Som min gode Chelseavenn Tim Bird sier det: “The atmosphere is generated by the customers not the place itself (Have you ever been to SoBar on a monday night?)”.

Lykke til mot Hull, hold varmen, og ha ei riktig god helgsmiley!

Eirik