Kampen mot Fulham ble akkurat slik vi trodde på forhånd. Mot et Fulhamlag som scorer tidlig i kampen, og deretter “parkerer bussen” på egen 16 m, måtte det bli svært vanskelig i den formen vårt lag er i akkurat nå.

Drogba scorer til 1-1, og peker opp til tribunen som om han sier: – selv ikke en parkert Fulhambuss, er nok til å stoppe meg. Siden gjør Sturridge 2-1 (riktignok ble det selvmål av det til slutt), og vi får det vi trenger mest av alt nå; – innsats og tæl som gir oss 3 særdeles viktige poeng. Dermed har laget et lite pusterom for å løse det mer fundamentale problemet for tiden: for lav intensitet og for lavt balltempo.

Ser ut som Fulham’s manager Roy Hodgson har tatt skade av oppholdet i Norge. Han la seg på en ren Drillostil i kampen igår. Roy må ha glemt at underholdende spill er noe av det viktigste i dagens toppfotball. I underholdende spill inngår riktignok seier som det viktigste elementet, men seier er dog kun et element. Husk at Real Madrid sparket Capello det året de vant ligaen fordi det ikke var underholdende nok spill.

La oss håpe at vi nå kommer tilbake i januar i en mer uthvilt mental tilstand, som gir oss tilbake den høye intensiteten og det høye balltempoet fra høstens mange flotte kamper.

Godt nytt blått år!

Eirik