I dag setter jeg farten opp i retning Manchester. Selvfølgelig blir det med fly, og jeg gleder meg stort. Vi spiller mot City i senkamp på lørdag, og jeg skal være der. Jeg skal være der når vi vinner mot vår gamle storspiller Mark Hughes. Han som Wenger ikke tok i handa på onsdag, vet du. Wenger er for tiden kjempesur; – og det er ikke fordi Arsenal taper, forsikrer han oss om. Det har absolutt ikke noe med det at de tapte mot oss på søndag å gjøre, og det har absolutt ikke noe med det at de tapte mot City på onsdag å gjøre heller, forteller han. Hva er det da, Wenger – du er sur for? -”Pøh – det har dere ikke noe med”, sier han.

Hørt den før?

Nei, her-i-corneren tar vi ikke folk i handa som har beseiret oss, kan jeg fortelle deg. Vi er så redde for å få den derre svinpelsinfluensaen.

Tur til Manchester og London står foran meg, og jeg skal se kampene Manchester City-Chelsea og Chelsea-Apoel. Det har gått så fint for oss i de siste kampene, at jeg er litt redd for at nedturen skal komme, nå når jeg skal se dem i ”live”. Onsdagens tap i Ligacupen regner jeg ikke som en nedtur, men mer som en bra forberedelse til siste viktige del av sesongen. ”Man kan ikke vinne alt her i verden”, var det en som sa til meg. Det å vinne Ligacupen hadde jo vært flott, men….. – du er enig; – den saftpokalen der! – La dem bare slåss om den, sier jeg. Ja, hvorfor ikke la City og United slite seg litt ut på den. Hva med at det blir ekstraomganger i den siste kampen mellom dem, før det deretter må avgjøres på straffespark. Gjør ikke noe det; – gjør det vel? La bare United vinne straffesparkkonkurransen mot City, slik at de må spille finale også. En finale som de taper til slutt; – på straffespark.

Nei, nå sitter jeg her og drømmer.

Anelka og Drogba i ”live” venter meg på lørdag. Det er drøm nok for meg. Og en tirsdag formiddag på Kings Road med aviser sittende på The Duke of York Market – med en stor cappuccino, mens jeg venter på kveldens kamp på Stamford Bridge; – det er en drøm det også. Det å være sammen med mine flotte gode blå venner på en topp pub i Manchester og i London med en pint lokal ale; – det skal også bli kjekt.

Blått til lyst skal jeg være på hele turen.

Carefree; – det er fredag, du; – kom igjen. Opp med humøret! Manchester City-Chelsea sent på lørdag, vil gjøre det til en flott blå lørdag for deg. Søndag er det 2. søndag i advent, og snart står julens kamper for tur. Nå er det bare å håpe at all familie er godt oppdatert på terminlista, og godt oppdatert på evt. endringer i terminlista, slik at du ikke blir invitert i juleselskap på en blå kampdag.

Beste hilsen

Eirik

PS! Hvorfor ikke kose deg med Didier Dogba’s beste mål nå like før helga