Dette ble en super søndag kveld.

En kjempeflott seier over Arsenal ble det; – med et etterfølgende hyggelig møte og middag med Ron “Chopper” Harris på en restaurant i Karl Johan. Ron Harris var en utrolig artig og hyggelig fyr, og han gjorde denne søndagskvelden til noe helt spesielt for oss som hadde møtt frem (ca. 20).

Sliten og takknemmelig sitter jeg her en søndag kveld; – utslitt etter å ha sett en svært spennende kamp mot Arsenal på Belfry, og med masse nye inntrykk etter et topp møte med vår blå legende Chopper etterpå.

Min gamle brunspraglete utklipps- og notatbok fra 1973 har nå fått en hilsen fra Ron Harris: “Thank you for your support. Ron Harris”.

Tusen takk til Chelsea for en flott ny seier og 3 nydelige mål. Drogba sitt siste mål på frispark var en “perle”.

Tusen takk til CSN og Even for kvelden med Harris.

Tusen takk Ron; – det var stort å få møte deg.

Ha ei flott uke!

Eirik