Søndagen føles virkelig god. Vi vant på lørdag på en meget overbevisende måte selv med mange av våre “store” ute med skade. Liverpool greide bare uavgjort hjemme, og Arsenal tapte borte mot Sunderland.

Nydeligsmiley!

Synd United fikk 3 poeng hjemme mot Everton, men da ville jo treet ha vokst helt inn i himmelen. Og det hadde det vel bare blitt problemer av, vil jeg tro – trær som vokser inn i himmelen er ikke bra. Det ville blitt for mye vanning (les øl’ing) av det for meg. Jeg er nemlig i god form nå og kjempefornøyd.

Det føles som om det godt kan bli mandag, etter slike resultater på lørdag ettermiddag. Jeg retter en spesiell takk for dette til Essien, til Joe Cole, til de tre unge debuttantene våre, til de øvrige spillerne på laget vårt, til alle på Belfry, til mine gode venner Hans Otto og Roy som delte en flott lørdag ettermiddag med meg, og til han Liverpoolsupporteren på Bohemen som etter kampen sang “you don’t have any history” til meg, og som etterpå (etter å ha tenkt seg lenge om) kom bort til meg og beklaget det, tok meg i handa, og sa: “gratulerer med seieren i dag”.

Et eller annet i blikket til denne Liverpoolsupporteren ved bardisken lørdag kveld, fortalte meg om en litt sørgmodig selvransakelsesprosess, hvor utfallet var at i valget mellom fortid og fremtid, så var “nuet” det eneste han eide, og dermed måtte også han velge fremtiden. Videre er jeg fornøyd over at jeg ikke i det hele tatt under mitt møte med ham, ble fristet til å synge “you’ll never get a job” til ham. På en slik kveld var det rett og slett ikke nødvendig.

Ha en fortsatt god søndag, og ei ikke for hektisk – men god uke.

Eirik