Ja, du leser riktig. Chelsea – Manchester United på søndag spilles på Stamford Bridge, men til neste år blir denne kampen kanskje spilt på Samsung Bridge. Chelsea vurderer å selge navnet på vårt flotte ærverdige Stamford Bridge til en sponsor, skjønner du.

Hva f… er dette for noe? Kanskje vi gjør som Newcastle som har kalt sitt stadion “sportsdirect.com@ St James’ Park Stadium”, og døper Stamford Bridge om til “always.football@on.samsung.tv“. Du stopp, stopp – ikke send noe til denne e-postadressen; – jeg fant den jo bare opp nå nettopp. Det blir jo så mange dotter i et slikt navn, at vi tror det er sexshow som foregår der, og ikke fotball.

På søndag “braker” vi sammen – vi to favorittene – United og oss. Dette blir kampen over alle kamper nå i høst. Sir Alex og kompani kommer for å prøve å slå oss. “Chelsea is the team to beat” lyder det fra Sir Alex om dagen. Ja, for akkurat i dag var det ikke noen dommer som hadde gjort noe feil mot United, så da har han litt tid til å snakke om fotball også. Pussig; – hva gjør Sir Alex når det ikke er kamp og ingen dommer er tilstede og gjør feil mot United. Kanskje han overhøvler kona i stedet for dommeren? Stakkars kona, men hun kan i det minste ta igjen. Det kan ikke dommerne.

Kan vi slå et Manchester United som er “litt på hæla” på søndag hjemme på Sam…; – unnskyld Stamford Bridge? Absolutt. Akkurat nå er vi rett og slett et bedre fotballag, og vi har hjemmebanefordel. Det blir nok en svært tett og dramatisk kamp; – dramatisk for oss som holder med Chelsea, og dramatisk for alle som holder med United. Det blir neppe den helt store kampen for de nøytrale. “Who the fuck” bryr seg om de nøytrale. For oss blå siver det allerede litt lidenskap og litt villskap ut nå før helga, med tanke på dette storoppgjøret; – dette storoppgjøret i verdensfotballen som vi er favoritter til å vinne; – som vi rett og slett skal vinne.

Er du med? Ser du for deg stemningen utenfor Stamford Bridge, vårt blåe stadion på søndag ettermiddag? Sørg nå for godt “haill”, still med nyvasket drakt på søndag, og sørg for at du går akkurat den ruta du brukte sist vi vant på din vei til puben. Sesongen hittil gjør meg sikker på at du kan gå den ruta med bind for øynene nå.

Stamford Bridge – en gang et stadion hvor publikum klappet like mye for bortelaget som for hjemmelaget, er nå vårt solide fort som vi skal ha i mange år fremover. Nesten uslåelig er vi blitt her i vårt hjem. Da ofrer vi gjerne navnet til en sponsor. Hvorfor ikke døpe om navnet til who.are.you@who.are.you.

God helg!

Eirik

PS! Som du ser ingen PS’r denne gangen. Ops…. – ok, siden den først er her igjen. Denne fredagen blir det følgende øltyper “Old Speckeld Hen” (gammel spraglete høne) og en Young’s “London Special Ale”.

PS! Den gamle spraglete høna gjelder ikke som “haill”.