Fengende flott Chelseafotball fikk vi på lørdag. Riktig nok først etter at Bolton ble redusert til 10 mann, men dog 4-0 til slutt; – hva mer kan vi be om på en trist høstdag i Bolton mot et svært fysisk robust Boltonlag.

Vi hadde det som forventet skikkelig vanskelig med det fysiske tøffe spillet til Bolton tidlig i kampen, men så mot slutten av 1. omgang kom den gjennombrudds-pasningen som førte til straffespark for oss, og en utvist spiller for Bolton. Et utrolig flott utført straffespark av Lampard ga oss 1-0, og resten ble faktisk enkelt.

Deilig var det, og vi ser konturene av et skikkelig vinnerlag hos oss med gode muligheter til å vinne noe i alle turneringer vi deltar i. Jeg hadde neppe trodd jeg noen gang skulle si dette, men Deco var god på lørdag. Han spilte helt supert foran i diamanten. Han både løp mye og riktig, samt scoret et helt nydelig mål.

Gratulerer til oss alle.

Lørdagen ble ikke mindre bra av at Liverpool på nytt gikk på en kjempesmell, og mye tyder på at de har problemer med å prestere så jevnt som det kreves for å kunne konkurrere i toppen i år.

Nå gleder vi oss virkelig til tirsdagens kamp mot Altetico Madrid og søndagens kamp mot Manchester United.

Ha ei flott blå uke!

Eirik