Nydelig alt for tiden, ikke sant. Bolton i Carling Cup; – var det noen sak. Blir det ikke samme kamp på lørdag, sier du? — Nei, – du har nok rett i det. Carlo vet heldigvis det han. Ikke minst Bolton’s manager Gary Megson vet visst det, og han sier rett etter tapet på onsdag: ” Du må spille i et tempo som skremmer Chelsea, og du må gå inn i duellene slik at du skremmer Chelsea”.

Siden; – når han har fått tenkt seg litt om, snakker han om alt annet; – hvor gode vi er, og han sier at Carlo er en fantastisk manager osv, osv. — “Dæven”, sier jeg – jeg blir forbannet når jeg leser dette. Ja, jeg skriver dæven, for nå er jeg jo ikke på CSN sine sider lenger. Nå er jeg her hos meg selv, og kan banne så mye jeg vil.

“Å himmel”, morsan – jeg glemte jo i farta at du leser denne bloggen også. Morsan – jeg skal aldri gjøre det mer, kors på halsen. Har du hørt det før, sier du? At du aldri har hørt verre bannskap enn da vi tapte ligacupfinalen mot Stoke i 1972? Men, morsan – det var et forferdelig tap. Jeg gremmes enda når jeg tenker på det

Nå roter jeg meg visst helt bort. Hvor var jeg?

Jo,jo…… – det er ny kamp på lørdag mot Bolton borte. Det skal spilles fysisk så det holder mot oss, sier Megson – rett etter tapet på onsdag. Nå skal de bruke han derre Kevin Davis, sier Megson. Megson forteller at Davis nettopp har sydd 3 sting over det høyre øye etter Unitedkampen, og han har sydd to sting over det venstre øyet etter Evertonkampen. Måtte de bare ha ha sydd feil! Måtte de ha sydd ham fra øre til øre, slik at han ikke ser noe akkurat på lørdag. Etterpå kunne de jo ta stingene, og Davis kunne lese om at Bolton – Chelsea hadde endt 0-3, og ingen Chelseaspillere hadde blitt skadet.

Han er jo ikke akkurat pen fra før Kevin Davis. “Cutting foran og nothing bak”, heter det visst – den frisyren han har. Ja, for Kevin Davis er heller ikke noen fotballspiller. Han gikk bare feil på vei til en rugbytrening, og så ble han tatt ut på laget til fotballaget Bolton. Etter en Boltontrening er det ingen som ser forskjell på spillerne, og slik ble Kevin Davies fotballspiller.

Her i Ossie’s corner skulle vi gjerne hatt Ron “Chopper” Harris med på laget mot Bolton på lørdag. Kan du ikke finne frem fotballskoene, og bli med igjen, Ron? Det var så enkelt når Ron spilte for oss. Osgood gikk bare bort til Ron under kampen, og sa til ham: “pst.. Ron – Norman Hunter”. Etter et par taklinger så var Norman Hunter som et lam. På lørdag skulle jeg ønske at Joe Cole bare kunne løpe bort til Ron og si: “pst.. Ron – Kevin Davies”. Det kan ikke Joe gjøre, men hvem hos oss kan ta seg av denne kjempen Kevin Davis når han blir bøllete? For vi skal ikke bare vinne kampen, vi skal overleve denne kampen også, – faktisk er det viktig at ikke sentrale spillere hos oss blir skadet nå. Alex kanskje? – Jo, Alex må med mot Bolton på lørdag. Alex; – kan du ikke ta en prat med Chopper før dere reiser?

La oss håpe at vi er godt forberedt. Nettopp et skremmende høyt press kombinert med voldsom duellkraft er prøvd mot oss før, men vi har stort sett greid å stå imot. Når vi litt ut i 2. omgang spiller ballen svært hurtig og presist oss imellom, så vinner vi til slutt.

Siden det er fredag, du – hva med å se litt på en video med gamle Ron “Chopper” Harris. Her er han filmet på en pub rett utenfor Camp Nou i Barcelona. Se vår svært folkelige helt – selveste Mr. Chelsea himself; – som spilte hele 795 kamper for oss. Nyt også Osgoodsangen i bakgrunnen.

Ha en strålende flott helg.

Pass deg for Boltonspillerne, selv om de bare er på TV. Åhh – når forstår jeg, kampen vises vel ikke på TV, for de vil unngå skader på oss seerne også. — Pøh…. Alex tar Davies, og vi spiller presist i et fantastisk høyt tempo, og vi tar tre blå nye poeng. Boltonspillerne kan ha så god fysikk som det bare er menneskelig mulig. Ingen holder i 90 minutter, hvis de blir løpende i mellom.

Eirik

….

PS! Øltips til helga? For min egen del har jeg kjøpt en Wit fra Nøgne Ø og en London Porter fra HaandBryggeriet.

PS! Ok, jeg har to London Pride også. — Jada, jada morsan – jeg kan gjemme de til lørdag. Æresord!!! – Nei, jeg har absolutt ikke bena i kors.

PS! Det må være et eller annet som jeg ikke forstår. Hvorfor skriver jeg et PS hver gang; – i dag hele to ganger, .. eh tre. Jeg har jo ikke lagret enda, og kan godt innarbeide det i teksten? — En liten akevitt, mens jeg tenker her? — Morsan – det var jo bare en spøk!