“he is every fucking where………..”. For en forfriskende kamp vi hadde i går. 5-0 og en “debuterende” Joe Cole som fungerte flott som spilleopplegger i diamanten, og det etter å ha være ute med skade i over 10 måneder.

Helt utrolig; – come on Joe Cole; – “he is here, he is there……………………………….”

Nå svinger det av laget; – Essien er i kjempeslag, Ballack er der med sin enorme seiersvilje, Lampard scorer mål igjen, og så lille geniale Joe Cole på plass som kreativ spilleopplegger til Drogba og Anelka. Hvis vi så tilføyer vårt fantastiske forsvar ledet av John Terry, så er det vel egentlig ingen lag som matcher oss.

Når også den unge lovende nederlandske stopperen Jeffrey Bruma får sin debut på Stamford Bridge i går, så var kvelden fullbyrdet og vel så det. Faktisk er ikke kvelden i kveld så verst heller – for United tapte.

Vi tar oss tid til å se intervjuet med Lampard og Cole fra lørdag; – se det gjerne om igjen, og om igjen. For noen utrolig flotte spillere disse to er.

Fortsatt; – bare kos deg helt blå!