Jeg titter forsiktig inn i kjøleskapet; – – jo da – – de står der. En London Pride og en Old Speckeld Hen står der — kalde og stolte — i kjøleskapet. De har jeg kjøpt til i kveld, fredag kveld. Jeg gleder meg til å komme hjem fra arbeid i dag for å nyte disse deilige, fyldige, vakre og kulinariske ølene. “The winners takes it all”, tenker jeg – glad, fornøyd og særdeles forventningsfull, – når jeg ser på de to flotte flaskene side om side, rett ved siden av brunosten og skummetmelka.

En viss fryd har jeg også over at endelig er landslagspausen over. Vi skal møte Aston Villa tidlig lørdag. Det blir vanvittig spennende. Greier våre blå å bli fullt ut restituert etter landskamper og lange reiser frem til lørdag? Har vi nok uthvilte spillere til å kunne slå et gjerrig lag som Aston Villa borte på Villa Park?

Ja, vi er spente på det. Alle synes nå stort sett å være skadefrie, men kan vi stole på en Alex? på en Joe Cole? – nylig friskmeldt som de er, etter lange skadeopphold. Vil de bare plutselig prestere? Neppe; – virkeligheten er ikke slik. De må ha kamptrening, må ha lykkes i kamp over en lengre periode, og dermed ha den nødvendige troen på det de gjør på banen. Det finnes ikke noe tid for å føle seg frem på dette nivået.

La oss håpe at vi kan feire mål på lørdag slik som Maradonna gjorde det nylig da Argentina scoret. Her er en video fra det hele; – godt i scenesatt med musikk til. Nyt dette på en fredag kveld (husk Priden i et duggkaldt glass ved siden av), og vær svært godt forberedt til lørdag mot Villa. Dette kan fort bli en av de vanskeligste bortekampene våre i år; – særlig på grunn av tidspunktet: tidlig lørdag etter en landslagspause.

Ellers; – nyheten i dag er at Kalou har tegnet ny kontrakt. Han har ikke; – jeg gjentar: ikke, – fått fredsprisen.

God blå helg til dere allesmiley! Husk London Priden fredag kveld; – nyt ditt opium.

PS! Faen at disse solene i bloggverktøyene ikke kan være blå! Unnskyld; – med det samme jeg er i PS-skrivinga: det heter nyt ditt otium, og ikke nyt ditt opium; – bare så du ikke skal bli arrestert fredag kveld.