Vi har noen sveisne gutter på landslaget; – ja, du vet vel at det er en ny forbannet slik landskamppause vi er midt i? Unnskyld, jeg kom ut av det: – vi har noen sveisne glade gutter på landslaget. Brødrene Riise altså – de har fått ny sveis. Har du ikke sett dem?:

Slike glade gutter er det vi vil ha. Tenk deg dette bildet med John Arne til høyre og Bjørn Helge til venstre? – Du har vel ikke børstet håret i dag, – du. Fredag er det, men gidder du å pynte deg? Nei da – du har vel neppe hatt en børste gjennom håret de siste 5 årene, tenker jeg.

Landslaget spiller privatkamp på lørdag mot Sør-Afrika. Nyheten er vel heller de som skal se kampen; – ikke hvem som ikke skal se den. Liverpool ser ut til å mene at tapet mot oss på søndag, tvert imot styrker deres sjanser i år til å vinne ligaen. Avram Grant er tilbake i Portsmouth, og Cannavaro ser ut til å ha blitt testet positivt i en dopingkontroll.

Lite å hisse seg opp over med andre ord; – rett og slett fortærende lite å hisse seg opp over. Bare noen sveiser er det jeg finner å kommentere denne fredagen. Jeg kan ikke bruke sterkere ord enn fortærende nå. Selv om jeg ikke lenger skriver “På en torsdag” på CSN sin side, tror jeg at de holder et øye med meg. Torsdagens artikkel fra Jan Erik hadde ordet “faen” i seg, og det ble for sterkt kost for “Hellboy” og de gutta der. Ja, du hørte riktig – Hellboy sensurer artikler for bannskap.

Åh; – måtte det aldri bli landslagspauser igjen. Akkurat nå da vi hadde slått Liverpool så grundig; – liksom satt dem på plass “forever”, føles det som. Vi som alltid lider så sterkt når vi taper for Liverpool, vi får jo ikke feira det lenge nok pga av de derre fordømte landskampene.

Landslaget; – hva er det. Vi registrerer at Semb blir ny toppfotballsjef, og at Drillo blir ny landslagssjef, men vi sjarmeres ikke. Kan Liverpool komme tilbake etter tapet for oss i ligaen på søndag? Nå snakker du om noe viktig, endelig er du med: – såvisst kan de det! Forbaska også, men akkurat det, er det vi savner denne helga; – den spenningen det er når våre blå skal spille en ny viktig kamp. For det er jo ikke avgjort på noen måte. Det er jo bare tidlig oktober; – vi er gode, men vi har vunnet bare en viktig toppkamp enda

Ha en delig helg”