smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Vi er fremdeles glad her i Ossie’s corner. Sieren i går var noe av de beste som har hendt dette hjørnet, siden Ossie selv i sine dager scoret noen supre flotte mål mot Liverpool. Det smakte altså så godt med seier over Liverpool nå, at jeg kan nesten ikke få sagt det.

Styrke og eleganse lyder overskriftene i dag; – som en billedlig omtale av Drogba og Anelka. For noen utrolige flotte spisser disse to er. De kompletterer hverandre og spiller nå så godt sammen, at det er en blå fryd.

Lampard skryter av Gerrard i dag i avisene, og vi skryter av at den norske Liverpoolfansen hadde en så flink representant i Canal + studioet i går. Skrytes det mere nå, blir jeg like rørt i kveld som under Tore på Sporet i går kveld.

Ha en fin blå mandag (bare for å presisere: ikke blåmandag men blå mandag).

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley