Den blå gleden strutter ut av meg her jeg sitter søndag kveld. Jeg smiler nesten rundt hele hode smiley; – iallefall føles det slik. Endelig – vi har slått de derre røde i en ligakamp igjen. For en spennende kamp det ble, men seiersviljen til Drogba, Anelka, Ballack og Terry ble det som tippet det hele over i vår favør, tror jeg.

Det er imidlertid et obs! Liverpool var ikke gode i dag, og periodevis var ikke vi det heller. Deco hadde på nytt ingen god kamp, og Lampard var stort sett svakere enn det vi er vant til fra ham. Men for en kamp Hilario gjør; – vi har altså en glimrende reservekeeper. Det virker betryggende. Videre synes jeg Carvalho er tilbake igjen på godt gammelt vis. Ivanovich må også få godkjent i dag.

Even gjør som vanlig en flott innsats i studio i Canal + for oss. Så vandt som vi er blitt til arrogante norske Liverpoolfans, må jeg si “damen” fra Liverpool der i studio også gjorde en god innsats. Hun representerte Liverpool på en utmerket måte. Hennes opptreden førte nesten til at jeg fikk litt sympati med Liverpoolfansen; – neida – jeg tuller bare selvfølgelig. “Vart du skræmt no?”.

Ha en fortsatt strålende blå søndagskveld